Rajčata spaříme vroucí vodou, nařízneme do kříže a oloupeme. Papriky očistíme a nakrájíme na kolečka. Maso pokrájíme na kostky a orestujeme na drobně pokrájené cibuli. Přidáme kmín, sladkou mletou papriku, pálivou papriku, 2 lžíce rajčatového protlaku, promícháme, necháme zasmahnout (je to dost rychlovka, nesmíme protlak spálit), přidáme nakrájenou papriku, rajčata, 3 lžíce sušených hříbků, podlijeme vroucí vodou, osolíme a dusíme doměkka. Když je maso měkké, přidáme záklechtku a dochutíme solí a pepřem.
Pepř je jedním z
nejoblíbenějších a nejrozšířenějších koření na světě. A to nejen pro jeho
výrazné a štiplavé aroma, ale i díky svým povzbuzujícím účinkům na naše tělo,
které si mnozí z nás ani neuvědomují.
Pepř černý je...
zobrazit článek